Setmanari d'informació local - 138 anys

«Feia molta falta un projecte pel jovent»

Lídia Martínez està amb els joves al casal tots els capvespres de dimecres a dissabte. | Aina Borràs

Lídia Martínez és la nova directora del Casal de Joves de Sóller, un nou espai que pretén ser un punt de trobada per als al·lots i al·lotes d’entre 12 i 30 anys. Amb un grau superior d’animació sociocultural i turística, Martínez vol dinamitzar el Casal que l’Ajuntament ha construit enguany.

Lídia Martínez (Sóller, 1999) assumeix d’ençà de fa una setmana el repte de dirigir el nou casal de joves. Li agrada l’esport, la música i sobretot, les relacions socials. En aquesta entrevista explica què vol aportar al jovent solleric i com ho vol aconseguir.

-En què consisteix la vostra feina com a directora del Casal?
-Principalment consisteix en preparar i dirigir activitats per fer que el casal sigui un lloc dinàmic i servir de ganxo per engrescar-los a participar. També és important que jo sigui aquí per rebre als al·lots.

-Se considera una persona infantera?
-Sí i no. M’agrada molt estar amb joves més que no amb infants petits, sobretot gaudesc de fer activitats amb els adolescents. De fet, quan me proposaren ocupar aquest càrrec, vaig deixar la meva antiga feina i no m’ho vaig pensar dos pics.

-Idò se pot dir que està il·lusionada amb el càrrec?
-Molt. Encarregar-me del Casal de Joves de Sóller és una de les meves grans il·lusions. És més, els dos projectes finals que he hagut de fer durant el grau superior, han estat basats amb aquest espai.

-Quina és l’actual afluència de joves a aquestes noves instal·lacions?
-Al Casal venen una mitjana de 8 persones cada setmana. La majoria d’ells formen part del grup promotor de 15 al·lots i al·lotes que han format part de la creació del Casal des del primer minut. De fet, ells ja anaven a l’antic casal a l’Hospici.

-És l’afluència esperada?
-És important destacar que acabam d’obrir i que encara no hem fet gaire difusió. Per tant, esperam anar creixent a poc a poc i reunir més participants.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.