Setmanari d'informació local - 138 anys

El sector serveis fa un balanç positiu de l’estiu

Hotels, restaurants i comerciants han obtingut bons resultats econòmics durant el juliol i agost, fet que els ha donat un respir després de més d’un any de pandèmia

Les terrasses de la plaça continuen plenes al mes de setembre. | Irene Cabrer

Tot i que a Sóller encara no s’ha donat per acabada la temporada turística, restaurants, hotelers, immobiliàries i negocis en fan una valoració positiva dels mesos de juliol i agost. Després de més d’un any de pandèmia, per primera vegada els establiments han fet caixes iguals o superiors a l’estiu de 2019.


Pel que fa al sector de la restauració, la presidenta de l’associació de Sóller, Anaïs Perrote, explica estar «molts contenta per la resposta de la gent», encara que assegura que no és possible fer una valoració de tota la temporada i comparar-la a anys anteriors «perquè vam començar més tard, al juny». Perrote afegeix que «en el meu cas he hagut de contractar més personal que l’any passat perquè tenim més feina i això és molt positiu». Segons el sector de la restauració, s’han fet bones caixes perquè «els sollerics i els mallorquins han respost molt bé».

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.