Setmanari d'informació local - 138 anys

«L’ocupació hotelera ha estat millor del que esperàvem»

47207
Lluís Rullan, president de l'Associació Hotelera de Sóller. | SOLLER

Les dades d’ocupació dels hotels de la Vall de Sóller els mesos de juliol i agost han estat millor de les eperades. Així ho ha confirmat el president de l’Associació Hotelera de Sóller, Lluís Rullan, qui ha explicat que «a dia 1 d’abril no esperàvem tenir aquesta ocupació tan alta». De fet, segons Rullan, el mes d’agost els establiments han tengut una ocupació «que ronda el 87%» el que suposa que «les xifres d’ocupació estan lleugermanent per davall de l’agost de 2019».


Tot i que encara no es pot fer un balanç de tota la temporada, el sector hoteler està satisfet de la feina feta fins ara, «pel que de moment, ningú encara ha anunciat tancar de manera anticipada», assegurà Rullan. D’aquesta manera «i si les coses no canvien, la intenció de la majoria és mantenir obert fins a finals d’octubre».


Normalment, durant la tardor les reserves als hotels són de grups que venen a través d’una agència per fer senderisme. De moment, com que les xifres del coronavirus a les illes són bones «els grups no han cancel·lat, però a les seves destinacions els casos positius augmenten», explicà Rullan. Per la qual cosa, la previsió d’ocupació per als mesos de setembre i octubre «és baixa i les reserves es fan a dues setmanes vista».


Val a dir que els hotelers estan «contents amb la feina de promoció feta fins ara, que ens ha permès ser el destí amb l’ocupació més alta de Mallorca». Sóller compta amb unes 3.000 places hoteleres i «això ens ha beneficiat», comenta Rullan.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.