Setmanari d'informació local - 138 anys

Oposició i Plataforma s’alien per un centre de dia públic a l’Escorxador

Més, PSOE i Podem duran al pròxim ple una moció per pressionar l’equip de govern a que compleixi l’acord signat amb Afers Socials

Continuen les reivindicacions tant veïnals com polítiques perquè l’equip de govern «rectifiqui» i projecti un centre de dia de gestió pública i ubicat a l’Escorxador.
En aquesta ocasió, s’han aliat els tres partits de l’oposició i la Plataforma ciutadana Pro Centre de Dia per tal de presentar una moció conjunta al pròxim ple, previst pel 21 de setembre. Exigeixen a l’equip de govern que compleixi l’acord al qual es va arribar amb la Conselleria d’Afers Socials durant la passada legislatura en què el Consistori es comprometia a donar qualificació urbanística a l’edifici de l’Escorxador per construir-hi un centre de dia.


La portaveu de Més, Laura Celià, que serà l’encarregada de presentar la moció, aclareix que «el pacte de dretes va manifestar que no volia el projecte de s’Escorxador, però en cap moment ha denunciat formalment el protocol signat entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Afers Socials i Esports, de manera que aquest segueix vigent». Tal com apunta Celià «aquesta moció cerca que es reprenguin els compromisos que marca el document per tal de no frenar per més temps aquesta opció».


Tant l’oposició com la Plataforma continuen rebutjant la construcció d’un centre de dia de gestió privada i ubicat a l’edifici de la residència Fontsana Sóller i asseguren que «no deixarem de fer feina per recuperar el projecte de centre de dia públic».
Al pròxim ple Celià presentarà dues propostes d’acord en aquesta línia. Per una banda, demanaran complir íntegrament el protocol signat amb Afers Socials durant la passada legislatura i, a més, fer un estudi, en el termini de tres mesos, per tal d’avaluar i planificar les necessitats dels residents en situació de dependència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.