Setmanari d'informació local - 138 anys

La propietat del pàrquing de la Gran Via vol triplicar-ne les places

Ha presentat un projecte per construir-hi 4 plantes de les quals 2 seran soterrades

L’aparcament de la Gran Via té una capacitat d’uns 70 cotxes aproximadament. | Andreu Vivas

La propietat de l’aparcament de la Gran Via desmenteix que Sóller quedarà sense l’aparcament en aquest indret. Fins i tot anuncia que vol triplicar el número actual de places, que són 70. El projecte, recentment presentat a l’Ajuntament, preveu l’ampliació de l’aparcament amb dues plantes soterrades, una planta a peu de carrer i un pis més al damunt.


Segons asseguren els propietaris, el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) els permetria fer un segon pis, tot i que ells no ho contemplen per tal de «rebaixar al màxim l’impacte visual així com respectar l’entorn i els veïnats», explicà a aquest setmanari un representat de la propietat. La voluntat inicial de la propietat és negociar amb l’Ajuntament la cessió d’un número determinat de places d’aparcament «per tal que puguin ser de gestió municipal i que així els residents puguin continuar gaudint de les condicions avantatjoses dels descomptes de l’ORA». Així, la proposta és que una planta sencera, és a dir el mateix número de places que ara, sigui municipal, mentre que la resta seria de gestió privada.
Els propietaris d’aquest espai a la Gran Via ho han aclarit després que fa tres setmanes aquest setmanari publicàs unes declaracions del portaveu del PP, Carlos Darder, on assegurava que el contracte acabaria prest.


Darder advertí al penúltim ple que els actuals propietaris havien manifestat la seva intenció de rescindir el contracte amb la Vila. Aquestes declaracions, ara desmentides pel representat de la propietat, suposarien la pèrdua de l’aparcament per al municipi, fet que la propietat assegura no haver manifestat «en cap moment a ningú de l’Ajuntament». De fet, asseguren que «no sabem d’on s’ha tret el PP que l’aparcament de la Gran Via desapareixerà perquè no només no és així, sinó que saben que hem entrat un projecte per triplicar-ne les places».

Podeu llegir la resta de la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.