Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament es compromet a cercar una solució per al talús de Fornalutx

47313

El Parlament es va comprometre en la Comissió de Medi Ambient a cercar una solució per acabar amb el risc de despreniment del talús ubicat a l'Avinguda Arbona-Colom de Fornalutx. La Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial del Parlament aprovà per unanimitat, aquesta setmana, una Proposició No de Llei (PNL), amb la qual "s'insta al Govern a cercar una solució pel talús a l'entrada del municipi", tal com explicà el diputat Miquel Vidal.

El compromís pres amb el vist i plau de tots els partits fou crear un grup de treball en un màxim de dos mesos, el qual s'ha d'encarregar d'aclarir, entre altres coses, "quines administracions són les competents i com es procedirà a resoldre aquesta urgència en el terme municipal de Fornalutx".

La portaveu del PP de Fornalutx, Catalina Morell, feu especial èmfasi en què "no aturarem fins a aconseguir que es redueixi el risc d'ensorrament del talús" i explicà que "al poble segueix la preocupació per si un dia cau, estant just a l'entrada i amb possibilitat de provocar danys molt importants, tant humans com materials".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.