Setmanari d'informació local - 138 anys

Més i PSOE volen un pla d’inversió de 10 milions d’euros

Proposen pactar amb tots els partits municipals a què es destinarà el romanent

SOLLER - POLITICA MUNICIPAL - PLENO EXTRAORDINARIO DEL AYUNTAMIENTO DE SOLLER. | Irene Cabrer

Més i PSOE s’alien contra la proposta del batle que oferí als regidors resentar projectes d’inversió per valor de 40.000 euros per tal de gastar el romanent de tresoreria.
Els partits de l’oposició proposen que tots els partits municipals consensuin un pla d’inversió de 10 milions d’euros a 5 anys vista que inclogui els romanents de tresoreria, que no es perden; la inversió ordinària anual i també els possibles fons que puguin arribar d’altres administracions, via Fons Europeus, o bé altres fons del Govern o el Consell de Mallorca.

La proposta d’aquests dos partits consisteix, segons expliquen, en «pactar les grans inversions a realitzar a Sóller als propers anys, amb temps per valorar suficientment els projectes i assegurant així que es faran realitat independentment dels colors polítics que governin».

Aquest pla, segons Més i el PSOE, es podria consensuar i aprovar en els propers mesos per tal de començar a exeutar-se a partir de l’any que ve. Ambdós partits han presentat aquesta alternativa conjunta perquè consideren que la proposta del batle «és inviable» pel fet que aquests projectes haurien d’estar llests abans de 2022 i «tenim poc temps de marge».

Els dos partits d’esquerres també han fet arribar les inversions que consideren s’haurien d’incloure dins aquest pla com la reforma ses Escolàpies, la creació d’habitatges de protecció oficial per a joves, la inversió en eficiència energètica i també en l’àmbit sociosanitari, com la construcció d’un centre de dia, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.