Setmanari d'informació local - 138 anys

Fins a 14 restaurants participen en les II Jornades del Bolet

Els plats es podran degustar des d’avui i fins dia 5 de desembre

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Bolet. La segona edició compta amb la participació de fins a 14 restaurants, 10 ubicats a Sóller i 4 al Port. Els plats elaborats amb aquest producte de tardor, els bolets es podran degustar des d’avui i fins dia 5 de desembre als restaurants inscrits en aquesta edició.


Els interessats poden consultar els plats, les elaboracions i els preus dels menús al web habilitat www.jornadesboletsoller.com, espai actualitzat respecte de l’any passat. A causa de l’èxit obtingut respecte de l’any anterior, l’Associació de Restauració de la Vall de Sóller ha allargat en més de vint dies les segones jornades gastronòmiques, les quals compten de nou amb el suport del Museu de Ciències Naturals, el clúster Sóller Bon dia i de la regidoria de Promoció Econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.