Setmanari d'informació local - 138 anys

Lleuger repunt dels casos de COVID amb 9 positius

El Govern elimina quasi totes les restriccions a la restauració

SOLLER - CORONAVIRUS - EPIDEMIAS - INDIGNACION EN EL SECTOR DE LA RESTAURACION POR LOS CIERRES. | ARCHIVO

Augmenten els casos de COVID a Sóller després de dues setmanes amb una tendència a la baixa. El municipi enregistra actualment 9 positius confirmats dels quals 4 s'han notificat en la darrera setmana. La incidència acumulada a catorze dies se situa en els 66 casos per cada 100.000 habitants, una xifra idèntica a la mitjana balear.

Aquest lleuger repunt coincideix amb l'eliminació gairebé total de les restriccions autonòmiques. Amb més del 80% de la població diana de Balears vacunada contra la COVID-19, el Govern ha apostat per recuperar l'activitat ordinària, la prepandèmica.

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns el retorn a la normalitat dels bars i la restauració que recuperen el 100% de la seva capacitat, després de més d'un any marcats per restriccions diverses en funció de la situació sanitària del moment així com el tancament obligatori que va viure el sector a principis d'any. A partir d'avui es poden consumir begudes i menjar sense límit d'horaris, sempre que es pugui mantenir una distància d'un metre i mig i s'elimina tota restricció d'aforament.

Una de les poques restriccions que es mantenen és la referent al consum de tabac i assimilats. Continua estant prohibit fumar a les terrasses d’establiments d’ús públic, així com a la via pública o en espais a l’aire lliure d’ús públic quan no es pugui assegurar el manteniment d’una distància mínima de dos metres amb altres persones, com també quan s’estigui en deambulació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.