Setmanari d'informació local - 138 anys

Grups i DJ’s locals per animar als joves a quedar a Sóller per Nadal

La Vila organitzarà verbenes per evitar que parteixin a Magalluf

SOLLER - ILUMINACION NAVIDEÑA. LUCES DE NAVIDAD. | ARCHIVO

L’Ajuntament ja comença a preparar com se celebraran les festes de Nadal a Sóller i pels dies 24 i 32 de desembre ha organitzat revetlles amb grups de música i DJ’s locals. Les verbenes nadalenques organitzades des de la regidoria de Festes no s’han organitzat cada any, sinó que alguns anys els bars de Plaça i la discoteca del Port per iniciativa privada han contractat DJ’s.

Enguany però, sí que serà l’Ajuntament qui organitzi aquestes revetlles tant de dia 31 com de dia 24 de desembre que duraran previsiblement fins a les tres o les quatre de la matinada, segons ha informat la regidora de Festes, Mar Castañer. Des de la regidoria de Festes s’han posat en contacte amb els grups de música i els DJ’s locals per tal que tenguin prioritat per actuar en aquestes dates tan assenyalades.

La decisió municipal d’organitzar revetlles ve motivada per evitar que els joves parteixin massivament a Magalluf, com han fet en els darrers caps de setmana sense restriccions. El fet és que d’ençà que l’única i darrera discoteca del municipi va tancar, l’alternativa de festa nocturna de molts de joves sollerics d’entre 15 i 25 anys ha estat partir a fora del municipi. De fet, el darrer cap de setmana foren tres els busos privats que partiren destí a les discotes de Magalluf per celebrar el vespre de Halloween.

Fins i tot alguns pares han mostrat públicament per les xarxes socials la seva preocupació davant el fet que els joves sollerics hagin de sortir fora de la Vall, perquè Sóller no té discoteques i asseguren que abans tenien moltes més alternatives d’oci dins Sóller com eren els bars de El Patio, el Sant Germain, Es Mirall, s’Escandol, el Saint Tropez, la Randemar, el Cafè den Sastre, el Bàsic o l’Altamar, entre d’altres. Consideren que abans la festa era més «casolana, nostra i propera». Tots aquests locals han anat tancat durant els darrers 50 anys i per tant, els sollerics s’han quedat ara sense discoteques al municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.