Setmanari d'informació local - 138 anys

Evacuats els infants de l'escola de Fornalutx per la inundació de les instal·lacions

Les pluges intenses i constants han provocat diverses incidències a la Vall

Les fortes i constants pluges han obligat a la direcció de l'Escola de Fornalutx a evacuar els alumnes després que s'inundassin les instal·lacions. La directora del centre, Laura Pizà, ha informat que devers les 11.45 hores "ha començat a ploure de manera exponencial i hem acordat amb l'Ajuntament i la Policia avisar als pares que recollissin els infants". Les pistes de sa Rutllana, adossades a l'escola, "estan inundades així com el carrer que arriba al centre que s'ha convertit en un torrent que duu devers tres pams d'aigua", assegura Pizà.

L'evacuació dels alumnes, que encara no s'ha completat, s'està duent a terme com a mesura preventiva, ja que no hi ha hagut cap incidència personal. L'espai de l'escola que més s'ha vist afectat és el magatzem que s'ha inundat i també l'aula modular situada a les pistes d'esport. La Policia Local de Fornalutx ha informat que les inundacions "passen sempre que plou tant".

L'escola de Fornalutx té actualment 49 alumnes que han hagut d'interrompre avui les classes després de dos dies d'intenses pluges que han deixat un total 155 litres a Sóller entre ahir i avui al matí. Aquestes són dades de l'estació pluviomètrica de Sa Vinyassa, a Sóller.


Altres incidències
Aquesta no ha estat l'única incidència que ha provocat la meteorologia adversa. Entre la nit i el matí d'avui, s'han enregistrat diversos successos com caigudes d'arbres i de marges, tot i que la Policia Local de Sóller explica que de moment no hi ha hagut danys personals. Quant a Fornalutx, a alguns habitatges del carrer del Sol ha entrat aigua, segons expliquen els municipals i també a les dependències de la Policia Local del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 2 anys

Saps que n'hi haurà de parets seques tomades!!!

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente