Setmanari d'informació local - 138 anys

La Guàrdia Civil investiga la troballa d'un cadàver surant al Port

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la investigació de la troballa d'un cadàver a les aigües del Port. A primera hora d'avui capvespre, diverses persones han donat la veu d'alarma en adonar-se de l'aparició del que podia ser un cos humà surant.

Ràpidament, s'han mobilitzat fins al lloc diverses dotacions de la Policia Local de Sóller, Guàrdia Civil i la resta d'equips d'emergència. Després de comprovar la veracitat de les informacions i confirmar que es tractava d'una persona morta, s'ha avisat a l'autoritat judicial competent.

Malgrat les condicions climatològiques adverses, i amb ajuda d'embarcacions d'auxili s'ha recuperat el cadàver. L'albirament s'ha produït en el mirador de Santa Catalina de la barriada de pescadors. Fins al moment, fonts pròximes a la investigació apunten al fet que el cos fa diversos dies que està dins l'aigua i que presenta signes de descomposició. De moment es desconeix la identitat de la víctima així com les causes de la mort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.