Setmanari d'informació local - 138 anys

Els casos de COVID augmenten i Sóller n'enregistra 29

En la darrera setmana s'han contagiat 17 persones

47479

Sóller enregistra un augment considerable en el nombre de contagis per Covid-19. Com a la resta de les Illes Balears, els casos han apujat al municipi on actualment hi ha 29 casos actius, dels quals 17 s'han enregistrat en la darrera setmana. Quant a la incidència acumulada a 14 dies se situa en els 212,7 casos per cada 100.000 habitants. Quant a Deià i Fornalutx continuen lliures de Covid-19 d'ençà de fa quatre mesos.

Davant l'augment de contagis a les illes, el portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha fet una crida a les persones que encara no s'han vacunat per tal que ho facin com més aviat millor amb la finalitat de passar un Nadal amb certa normalitat. «No volem fer especulacions, però volem tenir un Nadal molt diferent a la de l'any passat i per això feim una crida a la vacunació. Estam treballant per poder tenir un Nadal normal», ha dit el conseller.

Així mateix, Negeruela ha afirmat que el Govern espera no haver d'aprovar restriccions i ha incidit en què molts empresaris del sector de la restauració ja estan planificant els esdeveniments per a les pròximes festes. «Vacunar-se és un deure de la ciutadania», ha insistit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.