Setmanari d'informació local - 138 anys

J. D. Bauzà: «Ara a l’equip hi ha comunicació i confiança»

La setmana passada donàvem la paraula a l’exentrenador dels sèniors del CV Tren de Sóller, Toni Colom, per tal que explicàs els motius que el portaren a deixar el càrrec. Avui hem volgut conèixer la versió de l’altra part i per això hem parlat amb el nou entrenador i ex-jugador Joan Damià Bauzà.

Tot i que ha volgut ser molt caut en les seves paraules, Joan Damià admet que dins l’equip hi havia diferents punts de vista sobre la feina de l’extècnic i Toni Colom va prendre la decisió de deixar l’equip, ja que anaven fent munt fins que ha passat el que ha passat.
Davant això, Joan Damià explica que el club i jugadors es reuniren per redirigir l’equip i es va decidir que ell se’n fes provisionalment càrrec de l’equip i que li ha tocat canviar la feina que aporta a l’equip, del que fins ara era jugador.

El nou tècnic lamenta el succeït ja que assegura que «Toni Colom ha fet bona feina en volei, però hi hagut petites coses esportives i personals entre equip i ell que han acabat com han acabat».Joan Damià debuta així com a primer entrenador, ja que fins ara sols havia exercit d’ajudant i assegura que deixa momentàniament de jugar i es dedica íntegrament a entrenar. Creu que no és fàcil fer les dues coses bé a l’hora, i ara el que vol és entrenar i fer bona feina i el que estigui en les seves mans per gaudir i competir.

El canvi, segons Joan Damià, és positiu i el més destacat ha estat a nivell d’equip «ja que ara hi ha més bona comunicació i confiança entre ells», assegura. Tot i això explica que la idea del club és que ell entreni momentàniament fins que es trobi un altre entrenador, que s’espera que sigui aviat, ja que considera que el necessiten com a jugador, per la qual cosa no sap quin temps exercirà d’entrenador.

Demanat de com porta aquesta nova responsabilitat, admet que entrenar és més complicat ja que reequereix més temps i més feina per preparar els entrenaments i després els partits.En aquest sentit explica que actualment fan tres entrenaments físics específics de volei i tres d’entrenament en pista, més els partits del cap de setmana, per la qual cosa sols tenen dos dies lliures a la setmana.

És evident, i així ho esmenta Joan Damià, que amb ell a la banqueta l’objectiu esportiu per aquesta temporada segueix essent el mateix i no és altre que la permanència i creu que es pot aconseguir sense problemes.Per acabar, davant el partit d’aquest cap de setmana en què reben al Barça Voleibol a Son Angelats, creu que el català és un bon equip amb un gran pressupost, cosa que es nota a la pista i que el CV Tren de Sóller pensa obtenir un bon resultat ja que es fa molt bona feina pensant en aquest tipus de partits que són molt complicats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.