Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller tendrà Fira de la Il·lusió amb un mercadet de Nadal

Se celebrarà del dia 4 al 8 de desembre a la Plaça i a l’Alameda

Sóller reprèn la celebració de la Fira de la Il·lusió que enguany comptarà també amb un mercadet de Nadal. Aquest desembre se celebrarà una nova edició d’aquesta fira, un esdeveniment organitzat pel Departament de Promoció Econòmica juntament amb el clúster d’empreses Sóller Bon Dia. Es tracta d’un esdeveniment previ a les festes de Nadal que inclou activitats infantils, un mercadet amb paradetes amb productes locals, xocolatada i concerts, entre d’altres.

La Vila encara no ha tancat el programa d’activitats, però ja ha avançat que la fira se celebrarà durant els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal al municipi que serà dissabte dia 4, i el pont de la Constitució. El clúster d’empreses Sóller Bon Dia ha pres bona part de la iniciativa implicant el comerç local per tal de dinamitzar aquest sector econòmic.

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que els organitzadors de la fira han proposat a les escoles que els alumnes posin paradetes amb coques i altres dolços per tal que els beneficis siguin pels seus viatges d’estudis. Així, l’esdeveniment agrupa la solidaritat, la promoció i l’oci per encetar les festes de Nadal.

El regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, i la presidenta del clúster, Llucia Pizà, han destacat que enguany es donarà un protagonisme especial als infants, ja que s’han organitzat diverses activitats enfocades al seu esbarjo. «Hem preparat una sorpresa per als més petits que enguany tendran una visita molt especial», ha avançat Aguiló. Per la seva banda, Llúcia Pizà considera que «és important que es facin coses per als nins durant aquestes dates i sobretot després de l’any que duim», assegura. Aquesta edició per tant, es dirigeix especialment a les famílies amb nins, aprofitant i ajuntant les activitats d’oci per als més petits amb l’inici de les compres de Nadal.

Aquesta fira se celebra a Sóller d’ençà de l’any 2015, tot i que l’any passat no es pogué fer per mor de les restriccions pandèmiques. Enguany, l’Ajuntament i el sector comercial solleric s’han tornat a posar al capdavant d’aquesta iniciativa que pretén promocionar el municipi.

Cavalcada de reis
Tot i que la fira de la Il·lusió encetarà Nadal, la Vila ja ha arrancat la creació del programa de Festes. Quant a la cavalcada de reis es farà de dia en lloc de l’horabaixa. Els Reis Mags d’Orients desembarcaran al Port devers les 11 hores fent una volta per tot el nucli, mentre que a les 15.30 hores arribaran a Sóller per recórrer els carrers principals i saludar els infants. Seran un total de 15 carrosses que participaran en la cavalcada incloent les escoles solleriques que enguany disfressaran els alumnes d’estrelles, rens, arbres de Nadal, ninots de neu, entre d’altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.