Setmanari d'informació local - 138 anys

Més exigeix a l'Ajuntament que elimini els aparcaments de l'interior de les Escolàpies "perquè suposa un risc pels infants"

El pati de Ses Escolàpies s'omple de vehicles.

El pati de les Escolàpies s'ha convertit en un espai per aparcar vehicles que no paguen ORA. Així ho ha denunciat la formació Més per Sóller, qui exigeix a l'Ajuntament que "posi ordre en aquell espai per garantir la seguretat de les persones i sobretot dels infants que acudeixen a aquest edifici". Segons aquesta formació, s'han d'eliminar "els privilegis d'algunes persones que tenen protegit amb una pilona un lloc per aparcar, perquè suposa un greuge comparatiu amb la resta d'usuaris de Ses Escolàpies" que paguen ORA als carrers dels voltants, diuen.

Tot i que hi ha cartells que prohibeixen l'aparcament a l'entrada del que és la Biblioteca Municipal i l'Escola de Música, molts horabaixes l'espai es veu ple de vehicles i motocicletes estacionades provocant la dificultat per accedir a l'immoble en unes hores en què hi ha molts infants que transcorren per aquest pati. Això suposa un risc "de ser envestits pels cotxes i motos que maniobren sense visibilitat en un espai petit", expliquen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.