Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tren de Sóller farà el darrer recorregut dia 8 de desembre

47571
SOLLER - LOS SOCIOS DEL CLUB DEL SUSCRIPTOR DE ULTIMA HORA VIAJAN A SOLLER EN TREN . | ARCHIVO

El Tren de Sóller acabarà la temporada com altres anys abans de la pandèmia. Dia 8 de desembre farà el darrer trajecte entre Palma i Sóller i es donarà per finalitzada una temporada «que ha estat curta», explica el president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol.

A partir de dia 9, l’empresa inciarà les obres de manteniment anuals que, en aquesta ocasió, consistiran en reparar el pont de ferro que passa per la Torrentera, just a la sortida de l’estació. També, els operaris faran feina al túnel llarg a «la banda de Bunyola», anuncià Mayol.

L’empresa dona així per finalitzada una temporada que començà amb quatre mesos de retard, al mes de juny, a causa de la pandèmia i la companyia ha mantingut quatre trajectes diaris en cada sentit.

Cal recordar que l’empresa sol·licità al Govern interrompre el servei ferroviari dia 15 de novembre, però en no rebre cap resposta per part de l’administració mantení el servei fins al pont de la Constitució, com en temporades anteriors.

Oficina Turística
Per la seva banda, l’Oficina d’Informació Turística del Port ja tancà a mitjan novembre, coincidint amb la baixada del turisme; mentre que la de Sóller tancarà als vistiants el proper dia 9, donant per finalitzada la temporada d’enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.