Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres punts més a la butxaca pel Sóller

Superà (2-0) al Sant Rafel amb gols de Gabri Santos i Santi Sastre

Gabri Santos, autor del primer gol del Sóller que obrí el camí de la victòria. | Jaume Quirós

El Sóller, en capvespre fred i ventós superà al Sant Rafel 2-0 gràcies als dos gols aconseguits per Gabri Santos i Santi Sastre a la segona part, minuts 67 i 86, respectivament.

Va ser un partit on a la primera part els eivissencs dominaren més, tingueren el control de la pilota i gaudiren d'un parell de clares ocasions, pal inclòs, per avançar-se, però no ho aconseguiren.

A la represa el,Sóller sortí centrat i dominà més el joc, s'acostà més a l'àrea visitant i aconseguir els dos gols, el primer en remat de Santos a treta lateral i el segon de Santi Sastre culminant una ràpida acció.

En definitiva, tres punt més abans de visitar al Platges dimecres a la jornada intersetmanal.