Setmanari d'informació local - 138 anys

Recollida d’aliments i joguines per a Nadal

En aquestes dates tan assenyalades, gairebé totes les entitats solidàries de Sóller han fet diverses campanyes per ajudar a les famílies més necessitades del municipi

Els voluntaris d’Es Rebost preparant les canastres per al Nadal. | Irene Cabrer

Sóller és un municipi del tot solidari i així ho avala la labor que fan les moltes entitats sense ànim de lucre que hi ha a la localitat. Durant tot l’any les associacions fan campanyes per ajudar als qui ho necessiten recollint i repartint els productes de necessitat bàsica. Amb tot, durant el Nadal tampoc no fallen a la cita i no només és que compleixin amb les seves campanyes habituals, sinó que les adapten a les Festes amb quantitats més generoses i productes que se solen consumir durant les festes.


Aquest és el cas d’Es Rebost, que a banda de servir als seus usuaris habituals, també donen una panera amb aliments típics del Nadal. Per això, han habilitat canastres de recollida d’aliments a les diferents escoles de Sóller i també a la parròquia de Sant Bartomeu que repartiran just abans dels festius a tots aquells que s’hi hagin apuntat, però que no tenen per què haver de ser ususaris habituals.


Al col·legi Sant Vicenç de Paül, la canastra ja està del tot plena i s’hi han duit galletons, torrons i bombons, entre d’altres dolços. A més, pels que sí que reben menjar durant tot l’any, quan arriba el Nadal se’ls afegeixen aliments ‘extra’ com carn o peix. El representant d’Es Rebost, Pep Morell, explica que actualment ja tenen 90 ususaris apuntats per a les paneres de Nadal a més dels usuaris habituals.


De la mateixa manera ho fa la Confraria del Sant Sudari, qui durant tot l’any reparteix més de 30 tonelades d’aliments, mentre que per al Nadal preparen canastres amb també productes típics de les festes. Actualment el Sant Sudari ajuda a unes 200 famílies de Sóller el que implica uns 700 beneficiaris individuals, segons explica el president, Juan Antonio Darder.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.