Setmanari d'informació local - 138 anys

La sollerica Maria Frontera revalida el càrrec com a presidenta de la FEHM

Maria Frontera, a l'acte d'avui.

La sollerica Maria Frontera ha revalidat el càrrec com a presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), durant l'assemblea general de la patronal celebrada avui a Palma. En un acte al Palau de Congressos, la FEHM ha presentat la seva nova Junta Directiva per als propers tres anys, que comptarà amb Gregori Bonet i Javier Vich com a vicepresidents primer i segon, respectivament.

Per la seva banda, Jaume F. Horrach ha estat nomenat tresorer i María Inés Batle, secretària de la patronal mallorquina. Susanna de Joan, Josep de Lluna, Joan Francesc Rigo, Maurici Carballera, Joan Ferrer, Isabel Vidal, Carolina Quetglas i Gabriel Llobera han estat nomenats vocals.

Després del seu nomenament, la presidenta Frontera ha expressat sentir-se «molt recolzada» per associats, per les associacions que conformen la patronal i per la nova Junta Directiva, la qual «aportarà ganes, passió i molt de compromís». Frontera ha repassat els esdeveniments dels darrers anys i les conseqüències de la pandèmia, enumerant les diferents mesures adoptades per part del sector per afrontar els canvis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.