Setmanari d'informació local - 138 anys

Educació vol ampliar l’oferta formativa a Sóller

El departament fa un sondeig per implantar noves accions educatives amb l’objectiu de conèixer quins interessos hi ha al municipi quant a formació complementària i cursos

Els alumnes de cuina de l’IES elaboren productes nadalencs. | Irene Cabrer

La regidoria d’Educació ha posat en marxa un sondeig a través d’un formaulari a les xarxes socials, al web de l’Ajuntament i de manera presencial amb l’objectiu de conèixer quins interessos hi ha al municipi de Sóller quant a formació complementària i de cursos.

L’enquesta, en la qual també hi participa l’Institut, està destinada per a persones majors de 16 anys, amb edat laboral, les quals tenen interès en ampliar els seus coneixements amb la finalitat d’aconseguir un certificat de professionalitat o d’altres titulacions.


De moment, el departament ha rebut 37 enquestes i, tot i que el formulari abraça una quantitat considerable de cursos i formacions la responsable de l’àrea, Bel Pinya, explica que a Sóller «partim de la base que les àrees d’idiomes i les noves tecnologies són les que més es demanen». Els interessats tenen fins el proper dilluns per respondre l’enquesta, la qual servirà per implantar nous ensenyaments a Sóller. En aquest sentit, els cursos més demanadats per a l’ampliació d’aquest tipus d’oferta es realitzarien a la seu del CEPA (Aula d’Adults) i a l’IES Guillem Colom Casasnoves «sempre en horari d’horabaixa», comenta Pinya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.