Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament perd la subvenció per reformar el Mercat Municipal

SOLLER. MERCADOS. EL AYUNTAMIENTO APUESTA PR UN REFORMA INTEGRAL DEL MERCADO MUNICIPAL. | A.B.

Un altre projecte que cau aquesta legislatura. L’avantprojecte de reforma integral del Mercat Municipal queda en via morta després que se li hagi denegat la subvenció de prop d’1,9 milions d’euros a l’Ajuntament per no complir amb els paràmetres de què consta l’ajuda. D’aquesta manera les instal·lacions municipals es queden una vegada més sense l’esperada remodelació, ja que el Consistori tan sols havia previst invertir 400.000 del total dels 2,3 milions d'euros necessaris per fer les obres.

SOLLER. MERCADOS. Fachada del mercado municipal de Sóller.

La reforma s’havia de subvencionar mitjançant els ajuts a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització que s’emmarca dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència impulsat per l’Estat, però sense aquest finançament l’equip de Govern estudiarà com procedir. L'avantprojecte presentat fa gairebé dos mesos, pretenia convertir les instal·lacions en un espai més modern, obert i connectat amb l’eix, tot i que la redacció del projecte complet encara no estava inclòs dins els pressuposts.

SOLLER - ARCOS DEL MERCADO MUNICIPAL.

El batle, Carlos Simarro, es mostrà «decebut» amb la decisió «perquè sembla que els que gestionen els fons europeus i el Govern no volen que arribin les inversions a Sóller». Simarro explicà que la resposta «explica que el projecte presentat no s’ajusta, però jo pensava que sí perquè eliminava barreres arquitectòniques; feia més adequat l’entorn i potenciava el petit comerç».

Podeu llegir la resta de la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.