Setmanari d'informació local - 138 anys

Les obres de Gran Via, aturades fins a finals de mes per falta de material

Nou retard a les obres de Gran Via. Els treballs al carrer cèntric no es reprendran fins a finals de mes per manca de material i perquè s’ha modificat part del projecte.
De fet, durant les setmanes nadalenques les obres estan totalment paralitzades i els operaris no han acudit a la feina. Així ho confirmà el batle, Carlos Simarro, el qual reconegué que «les obres estan aturades per la manca de pedra i perquè s’ha modificat alguna part del projecte inicial».

Des que l’Ajuntament decidí substituir l’empedrat de les voravies i posar pedra procedent de Binissalem, l’empresa concessionària ha hagut d’aturar la reforma del carrer a l’espera que arribi el material necessari per acabar tot el traçat de les voravies. A més, es preveuen alguns canvis com «soterrar el cablejat de les faroles i canviar-ne algunes», digué Simarro.
D’aquesta manera les obres que havien de tenir una durada de tres mesos, espoden allargar una poc més.

Aquesta setmana els tècnics, el batle i el regidor d’Urbanisme i Obres, Jaume Bestard han mantingut una reunió amb l’empresa concessionària amb la finalitat «d’actualitzar preus i mirar com queda finalment l’enllumenat», digué Bestard.

Cal recordar que la reforma de Gran Via s’inicià el passat 2 de novembre i les obres estan finançades a partir del Pla d’Obres i Serveis de 2020. Per realitzar els treballs l’empresa compta amb un pressupost de 260.000 euros per modificar la via des de l’encreuament amb el carrer Rectoria fins a l’alçada de Can Cremat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.