Setmanari d'informació local - 138 anys

Els usuaris del pàrquing de sa Calatrava denuncien vandalisme continuat

Els residents de la zona de sa Calatrava denuncien públicament els actes vandàlics que contínuament es realitzen a l’aparcament soterrat. El fet és que molts de veïnats del barri tenen una plaça d’aparcament llogada i demanen a l’Ajuntament que millori la seguretat del pàrquing per evitar el malfraig. Fou la setmana passada quan uns desconeguts entraren de vespre a l’aparcament, buidaren tots els extintors i feren botellot deixant les restes de les begudes alcohòliques pel terra.

L’espai i alguns cotxes quedaren plens de l’espuma dels extintors a més dels vidres i plàstics que deixaren pels racons. Aquest incident, no és un fet aïllat, sinó que s’ha repetit en diverses ocasions. Val a dir que els veïnats ja han acudit altres vegades tant a Sóller 2010, que és l’empresa que gestiona l’aparcament, com també a l’Ajuntament, però asseguren que cap de les dues entitats no hi han posat remei.

El que sí han fet des de Sóller 2010, segons expliquen els veïnats, és fer net les restes d’espuma amb una manguera. Davant aquesta situació, han volgut expressar el seu malestar i sobretot reclamar a la Vila que augmenti la seguretat de l’espai.

Els veïnats consideren «urgent i necessari» aplicar mesures, ja que «nosaltres pagam cada mes per tenir una plaça i el mínim que ens han de garantir és que els nostres vehicles no estiguin exposats al vandalisme». Consideren que l’accés a l’aparcament hauria d’estar restringit o vigilat durant tots els vespres per tal d’evitar aquestes situacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.