Setmanari d'informació local - 138 anys

Adjudicades les obres d’asfaltat d’una vintena de carrers de Sóller i el Port

SOLLER. CALLES. L¿asfaltat de més de 20 carrers es posposa a principis de 2022. El Torrentó de can Creueta és un dels carrers pendents d' asfaltar. | I.C.¶

L’Ajuntament adjudica les obres d’asfaltat de gairebé 20 carrers de Sóller i el Port. Aquestes actuacions que consistiran en el reasfaltat i la supressió de barreres arquitectòniques començaran durant el primer trimestre del 2022.

El projecte es cofinança a mitges a tres parts entre l’Ajuntament, el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears. Totes tres administracions aporten la mateixa quantitat de doblers, gairebé 100.000 euros, pel que el total del projecte complet apuja a 300.000 euros. Cal recordar que l’asfaltat, que farà l’empresa Melchor Mascaró, havia de començar a principis de l’any 2021 i s’ha retardat fins a enguany.

Els carrers
En el projecte s’hi inclouen els següents vials: el Camí del Torrentó de Can Creueta; la plaça dels Estiradors; el carrer Pastor; els carrers de Moragues; Pau Noguera; Cristòfol Colom i Cas Jurat; l’avinguda Jeroni Estades; la plaça Antoni Maura, el camí de Son Bou; poetessa Alcover; Miquel Rosselló; Alqueria del Comte; Ca les Ànimes i el camí de Can Bala; Santa Caterina d’Alexandria; el camí des Cingle i Antoni Montis. Així, tots aquests carrers lluiran nou paviment abans que finalitzi el 2022, fet que alegra a molts veïnats que consideraven aquesta actuació «molt urgent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.