Setmanari d'informació local - 138 anys

La Guàrdia Civil intensificarà el control de motos a la Serra de Tramuntana

GRAF7261. SOLLER, 13/06/2019.- Las oyes mucho antes de verlas. Son como las "chicharras supersónicas" de la Sierra de la Tramuntana, motos que convierten en circuito de carreras la carretera que serpentea por el bucólico paraje montañoso de Mallorca declarado Patrimonio de la Humanidad por la Unesco. EFE/ Cati Cladera "Chicharras supersónicas" en la Tramuntana, la joya natural de Mallorca | Cati Cladera - re - EFE

La Guàrdia Civils reforça el seu control sobre les motos a la Serra de Tramuntana. El cos intensificarà els controls amb un dispositiu específic de vigilància que comptarà amb la col·laboració de la Policia Local dels municipis de la Serra de Tramuntana, després de les nombroses concentracions dels vehicles a dues rodes sobretot els camps de setmana.


Ja fa temps que els veïnats i residents es queixen d'aquestes pràctiques i en ocasions les han denunciat públicament no només per la perillositat que suposa l'excés de velocitat en aquestes vies, sinó també "per la conducció temerària i la contaminació acústica", ha indicat la Guàrdia Civil.


Només durant el cap de setmana passat, a la carretera MA-10 els agents de la Guàrdia Civil amb ajuda de la policia local van identificar 108 vehicles, dels quals 90 van ser motocicletes. Es van interposar 38 denúncies, 20 d'aquestes per excés de velocitat i altres per no tenir permís de conduir, circular sense retrovisors, sobrepassar la línia contínua i no mantenir la distància mínima de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys

Recordar-lis que també hi ha bicicletes que baixen a més de 60 km/h. invadint el carril contrari. No n'hi havia cap d'aturada per la Guardia Civil.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente