Setmanari d'informació local - 138 anys

El tràmit per sol·licitar el pagament a la carta es prorroga fins dia 25 de febrer

47829
SOLLER . IMPUESTOS. Els ciutadans ja poden fraccionar el pagament dels tributs . L¿IBI es podrà dividir en quatre o nou terminis | R.S.S.

L’Ajuntament allarga el període per sol·licitar el fraccionament dels rebuts dues setmanes més. Així ho anuncià ahir la regidora d’Hisenda, Andrea Pomar, qui informà que «els ciutadans interessats en fraccionar els seus tributs de forma mensual tendran fins dia 25 de febrer per acudir a les oficines de l’ATIB». Cal recordar que el termini previst en un primer moment acabava dia 10 de febrer. Pomar destacà que «els anys propers s’aplicarà igual, per tant el tràmit només s’ha de fer una vegada».


Els contribuents que no hagin optat per aquest sistema, l’Agència Tributaria els cobrarà els tributs en un únic cobrament que es passarà entre l’1 d’octubre i l’1 de desembre del 2022.
Cal recordar que per ocntra, la taxa de fems no es pot fraccionar, sinó que passarà a tenir dos únics rebuts. El primer es cobrarà entre el segon trimestre de l’any, mentre que l’altra rebut es cobrarà el darrer trimestre de 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.