Setmanari d'informació local - 138 anys

L’obra de Fontsana, pendent del vistiplau municipal

La construcció del centre diürn ubicat a la residència Fontsana no podrà començar fins que l’Ajuntament els doni la llicència d’obres. La reforma, que havia de començar l’any passat, s’ajornà després que l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) proposàs a la promotora algunes modificacions en el projecte inicial. Finalment i amb el vistiplau de l’IMAS, el futur centre de dia preveu tenir capacitat per a 23 persones, 7 menys de les previstes inicialment i que ocupi una superfície de 135 metres quadrats.

El centre diürn s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici de la residència Fontsana, on actualment hi ha una escoleta infantil que es traslladarà a un altre local al mes d’abril. A partir d’aquest mes, l’espai quedarà buit i llest per a poder iniciar la reforma.

Així, la data per a començar les obres depèn ara de la celeritat de l’Ajuntament en donar la llicència urbanística que fou sol·licitada juntament amb l’entrega del projecte bàsic dia 30 de desembre del 2021. Quant a l’obertura del centre de dia es preveu que sigui durant el primer trimestre de l’any 2023, tal com anuncià la promotora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.