Setmanari d'informació local - 138 anys

Queixes veïnals contra el pàrquing de Gran Via

Queixes veïnals en contra de l’aparcament de Gran Via. Un grup de residents ha creat una plataforma d’afectats amb l’objectiu de traslladar a l’Ajuntament la seva preocupació davant la construcció de l’aparcament privat que es vol edificar al solar situat en aquest carrer.

Després de diverses informacions sorgides en aquest setmanari on s’anunciava que l’actual aparcament es podria transformar en un edifici per a vehicles amb diverses plantes, els veïnats afectats del carrer de sa Mar, Rectoria i de Gran Via consideren que es tracta d’un projecte «mastodòntic», sobretot perquè afecta als que tenen patis, horts o finestres a les parts posteriors dels immobles.

Tot i que reconeixen que el Pla General permet contruir en aquest solar, els afectats «volem conèixer de primera mà en què consisteix realment el projecte», expliquen. És per això, que sol·licitaran en breu una reunió amb els tècnics de l’Ajuntament amb l’objectiu de conèixer el projecte.

El cost de la pedra

Mentrestant continuen les obres a Gran Via, que suposen un sobrecost de 14.953 euros per l’adquisició de la pedra calcària apunxonada que s’ha posat a les voravies i que no estava prevista en el projecte original. Aquesta pedra es va haver d’adquirir després de les queixes que suscità el forro que havia de cobrir el paviment dels costats. En acabar aquest procés es procedirà a posar llambordes a la part central.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.