Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ocupació hotelera durant la Setmana Santa supera les previsions i arriba al 87%

El balanç de l’Associació Hotelera de Sóller després de finalitzar la Setmana Santa és positiu. Així ho explica el president dels hotelers, Lluís Rullan, qui assegura que els establiments sollerics han aconseguit superar les previsions per aquestes dates i han arribat al 87% d’ocupació. Tal com informa Rullan, la majoria de visitants que han vengut han estat alemanys, anglesos i francesos, per ordre d’afluència.

Quant al mercat espanyol, no ha estat el protagonista aquesta Setmana Santa, explica Rullan. Els hotelers que estan contents per les dades d’aquests dies, preveuen una davallada en l’ocupació que no s’estendrà en el temps i només durarà una setmana.

Val a dir que les imatges de Sóller d’aquests dies avalen les xifres que ha presentat l’Associació Hotelera del municipi, ja que els carrers, les places i també el Port han estat plens de turistes a tota hora. De fet, seguint la mateixa tendència que l’estiu passat, si les xifres continuen així, podrien arribar a superar les del 2019, any que fou molt bo pel sector serveis, especialment l’hosteleria.

Manca de personal

La quantitat de feina és tal a aquest sector econòmic que la majoria d’establiments de Sóller estan cercant personal per cobrir la temporada. Després de dos anys marcats per la incertesa, enguany els empresaris que preveueun un molt bona temporada, tornen a contractar el personal habitual. Tot i això, garantir la plantilla està essent una tasca difícil, ja que molts empresaris no troben treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.