Setmanari d'informació local - 138 anys

Consell i la Vila negocien millorar la mobilitat

El Conseller insular, Iván Sevillano, es reunirà amb el batle, Carlos Simarro per negociar la reforma de la carretera del Desviament

El futur carril per a bicicletes conectaria Sóller amb el Port i deixaria sense aparcament als cotxes.

Full de ruta per millorar la mobilitat a la carretera del Desviament de Sóller. De fet, Consell i Ajuntament han acordat una reunió dimecres que ve amb l’objectiu d’acostar postures i donar resposta a les reivindicacions històriques del municipi que afecta a la principal via que connecta Sóller i el Port.
D’ençà d’alguns anys la saturació d’aquesta carretera és evident. Hi conflueixen ciclistes, peatons, i vehicles aparcats a ambdós costats de la carretera del Desviament. Després de moltes queixes i demandes dels sollerics, el Consell vol posar fil a l’agulla i reformar aquesta via en el tram comprès entre la rotonda de Can Repic fins a l’arribada al Port. Entre aquestes millores en infraestructures es contempla també la creació d’un carril bici que connectaria Sóller i el Port, per aquest motiu cal consensuar la reforma que afecta a més d’una administració.
De moment, el titular de carreteres del Consell vol mantenir una reunió amb les autoritats municipals per impulsar diversos acords en matèria de mobilitat i infraestructures que afecta a Sóller, alguns dels canvis podrien afectar als vehicles que aparquen diàriament a la carretera.
Cal recordar que al mes de desembre el departament del Conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ja anuncià la inversió de 4,2 milions d’euros a la carretera de Sóller. En aquell moment la institució insular es va comprometre a solventar els problemes d’accés al municipi fins a la rotonda del Monument i també anuncià la projecció del carril per a bicicletes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.