Setmanari d'informació local - 138 anys

Els asfaltats s’aturen quinze dies degut a les obres a diferents carrers

Dimecres els operaris acabaven les tasques d’asfaltat a la plaça Antoni Maura. | Irene Cabrer

Nova interrupció en els treballs d’asfaltat. Des d’avui, l’empresa encarregada d’enquitranar part de la xarxa viària de Sóller ha interromput les seves tasques d’asfaltat de la resta de carrers a causa de les diferents obres que es duen al Torrentó de Can Creueta; la Plaça dels Estiradors i als carrers adjacents. En aquest sentit, l’elèctrica Vall de Sóller s’encarrega fa dues setmanes del soterrament de part de la línia elèctrica i instal·lar noves canonades davall el carrer amb la previsióde poder «soterrar definitivament tot el cablejat, en un futur», segons informaren fonts de l’empresa.


Per això, en acabar aquests treballs, l’empresa encarregada de posar nou paviment als carrers tornarà a mitjan mes de juny per acabar aquesta zona.
El fet de coincidir les obres al Torrentó amb l’asfaltat del centre de Sóller, han provocat aquesta setmana moments de caos pel que fa a la circulació que han causat moltes queixes de molts sollerics i visitants. Fins i tot, la Policia Local no donava a l’abast a l’hora de dirigir el trànsit, la qual cosa arribà a ocasionar retencions i indignació d’alguns conductors que tenien dificltat per arribar a casa seva.
Les tasques d’asfaltat començaren aquest passat mes de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.