Setmanari d'informació local - 138 anys

La comissió mixta del Mercat dona llum verda a la subhasta dels trasts

SOLLER. MERCADOS. La pujada de l¿electricitat no afecta, de moment, als preus del mercat municipal | A.B.

Llum verda a la subhasta dels trasts del mercat. La comissió mixta paritària reunida ahir aprovà l’inici de la tramitació per iniciar la licitació pública per ocupar un lloc al Mercat Municipal. Tot i que els serveis tècnics han d’estudiar i redactar uns nous plecs, a la reunió s’aprovà tramitar la concessió.

El president de l’Associació dels comerciants del Mercat, Xisco Martínez, expressà la seva satisfacció davant l’acord «perquè almanco hi veim un compromís». Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló afirmà que «confio abans de final d’any treure el concurs, però cal esperar que els serveis tècnics primer valorin els plecs», digué.

D’entre els plecs, a la reunió s’ha acordat que s’inclogui una clàusula en la qual s’exposi que en cas d’optar a una nova reforma integral del mercat, els regents dels trasts no hauran d’abonar cap dobler, tan sols s’hauran de fer càrrec de la infraestructura que inclou el seu lloc de venda.

Banys públics

Per altra banda, a la reunió s’ha acordat que els banys del mercat s’utilitzaran com a banys públics a partir de la setmana que ve. D’aquesta manera l’horari s’ampliarà des de les vuit del matí a la tarda per a turistes. D’aquesta manera es dona sortida a una demanda dels visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.