Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller, municipi amfitrió de la ruta gastronòmica Serra Nord

Fins al 19 de juny 20 restaurants oferiran menús amb producte local i de quilòmetre zero

Avui matí s'ha presentat al Museu de la Mar del Port de Sóller la Ruta Serra Nord de la Mostra de Cuina de Mallorca, que comptarà amb 20 restaurants participants repartits entre Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa i Esporles. La ruta, que compta amb la participació de 20 restaurants, arranca demà i s'estén fins al diumenge 19 de juny.

Durant aquests dies els restaurants oferiran un menú especial amb producte local i de quilòmetre zero per un preu tancat que varia en funció de l'establiment. Els 20 restaurants de la Ruta Serra Nord (Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa i Esporles) són: Antic Es Garrigó, Asador Romaní, Bar Molino, Ca S'Amitger, Ca'l Bisbe, Can Benet by Don Pedro, Can Costa, Can Karlito, Canet, El Guia, Es Canyis, Es Turó, Insieme, Quita Penas, Restaurant Ca'n Boqueta, Restaurant Sa Mata, Restaurant Can Pedro, Sa Cuina d'en Marc, Sa Fonda i Suculenta.

La presentació del projecte ha comptat amb la presència del batle de l'Ajuntament de Sóller, Carles Simarro; el regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Sebastià Aguiló; el batle de l'Ajuntament d'Escorca, Antoni Solivellas; el batle de l'Ajuntament de Valldemossa, Nadal Torres; el batle de l'Ajuntament de Bunyola, Andreu Bujosa; el conseller executiu de Transició, Turisme i Esports, i president de la Fundació Mallorca Turisme, Andreu Serra; el president de l'Associació Hotelera de Sóller, Lluís Rullán, i el president de Restauració Mallorca CAEB, Alfonso Robledo; entre altres autoritats i professionals de la restauració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.