Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament destinarà 250.000 euros més a finalitzar Gran Via

L’Ajuntament destinarà l’import del nou Pla d’Obres i Serveis (POS) a acabar l’embelliment de Gran Via. Aquesta setmana els tècnics han enllestit el projecte que permetrà fer les obres fins al final del carrer i donar continuïtat al projecte que ha modificat per complet la fisonomia d’aquest carrer cèntric.

Amb l’objectiu de donar continuïtat a l’embelliment i eliminació de barreres arquitectòniques que s’ha duit a terme al carrer durant set mesos, s’hi destinaran uns 250.000 euros procedents de l’ajuda que abona el Consell de Mallorca, la qual cosa permetrà pavimentar des d’on s’han interromput les obres, poc després del Casal de Can Dulce, fins a la plaça Amèrica. A continuació, els treballs es prolongaran fins a la cantonada amb el carrer del Noguerar, «deixant la confluència amb Cetre i la plaça per una futura intervenció», assegurà el batle, Carlos Simarro.Tot i que la Vila haurà d’esperar que el Consell confirmi el projecte, des de l’Ajuntament confien poder començar les obres a finals d’any.

Aixecar el paviment

Per contra, un tram del nou paviment s’haurà de tornar aixecar. Les canonades posades per l’empresa constructora que han de contenir el cablejat elèctric estan obstruïdes en alguns trams i el cablejat d’El Gas no passa. D’aquesta manera, i després de fer diverses cates, s’han pogut localitzar mitjançant el mètode de geolocalització que en alguns trams s’hauran de fer noves actuacions que causaran l’obertura del paviment per tal d’acabar d’instal·lar els fils elèctrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.