Setmanari d'informació local - 138 anys

Fornalutx destina mig milió d’euros a projectes d’obra pública

L’Ajuntament de Fornalutx destinarà gairebé mig milió d’euros a projectes d’obra pública. El Consistori ha presentat al Consell un total de cinc projectes que es finançaren a partir del Pla d’Obres i Serveis que apuja la quantitat 470.024 euros.D’aquests diners, la reforma que compta amb més pressupost és la que afecta la Casa del Secretari, de la qual l’Ajuntament ha pressupostat la quantitat de 175.250 euros per rehabilitar aquest immoble emblemàtic del municipi.

Un altre projecte presentat dins el conjunt d’actuacions previstes és la creació d’un centre cultural polivalent. Per això és necessari «remodelar l’actual espai destinat a la biblioteca que connectarà amb Can Xoroi», explicà el batle, Xisco Marroig. Per aquesta reforma i insonoritzar la sala destinada a centre cultural es destinaran 163.411 euros del total.

A part d’aquestes dues partides més significatives, l’Ajuntament de Fornalutx té previst reparar i refer les voravies a dos trams diferents del carrer Arbona Colo. Una d’elles per accedir fins al centre de salut i l’altra des del dipòsit de la volta fins a les cases de protecció oficial amb un import de 56.743 euros.

El darrer pla presentat preveu construir els banys públics al local adquirit al carrer de Sant Bartomeu amb un total de 47.879 euros i a reparar el pas del Torrentó que es desbordà durant les plogudes del mes de novembre i que causaren danys a l’escola pública del municipi amb una quantitat de 26.741 euros. Aquests cinc projectes presentats ja al Consell tenen un termini «d’execució de dos anys», comentà Marroig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.