Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament disposa d’un superàvit de 5,6 milions d’euros

Els comptes de l’exercici econòmic de 2021 s’hauran d’aprovar en sessió plenària

El ple de l’Ajuntament haurà de ratificar els comptes de l’exercici de 2021. | R.L.

L’Ajuntament ja disposa del resultat pressupostari de l’exercici 2021, que ha donat, com s’esperava, un balanç positiu. La Vila ha tancat l’exercici econòmic passat amb un superàvit de més de cinc milions i mig d’euros (5.665.611,62 €).

Una vegada practicats els ajustos corresponents i ateses les modificacions a càrrec del romanent de tresoreria, el resultat final és aquesta xifra. Tot i que l’equip de govern encara no sap la quantitat que podrà gastar sense comprometre l’estat de comptes municipals, aquest superàvit permetrà al Consistori destinar els recursos a projectes d’inversió, una partida que quedà, cal recordar, exclosa als pressuposts aprovats a finals de maig de 2022 i que pujaven a més de 18 milions d’euros.


Hi havia expectativa per conèixer el resultat econòmic i, ara, un cop obtinguda la liquidació de despeses i ingressos hi ha hagut superàvit, segons el càlcul fet pels serveis econòmics. Això significa que, durant l’exercici passat, l’Ajuntament ha ingressat més del que ha gastat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.