Setmanari d'informació local - 138 anys

Fornalutx estrena instal·lacions esportives a sa Rutlana que es poden reservar via mòbil

A partir d’ahir els fornalutxencs ja poden fer ús de les noves instal·lacions esportives de sa Rutlana que es poden reservar via mòbil. L’Ajuntament ha enllestit les obres de reforma que anomenen ‘Sa Nova Rutlana’ i que han consistit en la millora i l’ampliació de les instal·lacions ludicoesportives del municipi.

El nou espai té vuit pistes diferents per realitzar diverses disciplines esportives. La pista més gran és multifuncional i pot acollir partits de vòlei, bàsquet o bàdminton, entre d’altres. A més, hi ha altres pistes específiques com per exemple una de pàdel amb parets de vidre, ja que fou l’esport més votat a les enquestes ciutadanes prèvies a la creació del projecte.
Des de l’Ajuntament han explicat que aquesta reforma s’ha planejat «d’acord amb les propostes dels veïnats i seran per tenir una zona esportiva de qualitat».

Aquest projecte ha estat totalment finançat gràcies a les subvencions de la direcció insular d’Esports del Consell de Mallorca i ha suposat una despesa de 218.000 euros. L’Ajuntament presentà la proposta als veïnats al mes d’octubre, just després de fer una enquesta per valorar la seva opinió.

Val a dir que els ciutadans podran fer ús de les instal·lacions i gestionar les reserves dels espais amb una aplicació mòbil (Sporttia) que també serveix per obrir i tancar cada zona de les instal·lacions. El servei de reserva és totalment gratuït i sols és per als residents al municipi. Ahir alguns infants ja havien reservat la pista de ping-pong per al capvespre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.