Setmanari d'informació local - 138 anys

Fina Olivé guanya 25.000 euros al programa ‘El cazador’

La veïnada de Sóller Fina Olivé concursà en el programa El cazador del canal La 1 i s’endugué un premi de 25.000 euros. Es tracta d’un dels programes més exigents de la televisió on els concursants s’han d’enfrontar als ‘caçadors’ per endur-se’n un premi que pocs obtenen.Olivé no és desconeguda en el món dels concursos televisius ja que el 1999 es va presentar al programa de La 2 Saber y ganar i a partir d’aquest dia hi ha anat diverses vegades ja que es tracta d’una ‘concursant magnífica’.

Afirma estar molt contenta d’haver participat en els dos concursos i anima a tota la gent que hi participi. Explica que va agradar-li molt formar part del programa El Cazador on hi havia una de les ‘caçadores’, Paz Herrera, era una de les seves companyes de Saber y ganar. Indicà que Herrera la va animar a participar en el programa, es presentà al càsting i va passar. Explicà que fou un dia molt emocionant i que la ‘caçadora’ i la seva companya l’elogià molt i fins i tot ploraren quasi tots els del concurs. Conta que es va posar a plorar «ja que són moltes emocions concentrades en pocs segons».

Olivé avançà que Saber y ganar compleix 25 anys i que convidaran a persones que ja hi han anat i que han complert certs reptes per superar-los. Per això aviat tornarà a formar part del programa i intentarà arribar als cent programes. Afirma que «això serà el seu repte a partir d’ara».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.