Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Isa Medina Actualitat_down

Sóller » Local

Els bars de Plaça ja pateixen manca d’abastiment

|

Aquesta setmana ja s’han començat a notar els efectes de la vaga dels distribuidors a la Plaça. Encara que la majoria de bars del centre ja han tancat les seves portes, la propietària del Bar Bini, Esperança Ferragut, explica que «els grans distribuïdors segueixen sense voler descarregar als nous punts de càrrega i descàrrega habilitats.

Sóller » Societat i Cultura

«Ens constituírem per demanar millores»

|

Ángela Santos Mairata ha estat la darrera presidenta de l’Associació de Veïnats dels Estiradors, que es va constituir a l’any 2000 i que s’ha desfet al 2022. Santos fa un recorregut per la història del grup i de com començaren unes de les festes de barriada més completes de Sóller

Sóller » Societat i Cultura

«Trobaré a faltar el contacte amb la gent»

|

Francisca Maria Colom Mestre (Sóller, 1959) agafà el relleu dels seus pares a l’Espardenyeria Colom. Enguany, a finals d’any, té prevista la seva jubilació i aquest negoci familiar que s’inicià a l’any 1963 rodarà la clau definitivament.

Sóller » Societat i Cultura

«El futbol me dona felicitat i seguretat»

|

Mimi Dean té 17 anys i és jugadora de futbol des que en tenia cinc anys. Actualment forma part del Son Sardina de categoria autonòmica. Entre les seves aficions, a més del futbol, li agrada tocar la guitarra, anar d’excursió i el contacte amb la natura. Al proper curs farà segon de Batxiller.