Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Isa Medina Actualitat_down

Sóller » Societat i Cultura

«Trobaré a faltar el contacte amb la gent»

|

Francisca Maria Colom Mestre (Sóller, 1959) agafà el relleu dels seus pares a l’Espardenyeria Colom. Enguany, a finals d’any, té prevista la seva jubilació i aquest negoci familiar que s’inicià a l’any 1963 rodarà la clau definitivament.

Sóller » Societat i Cultura

«El futbol me dona felicitat i seguretat»

|

Mimi Dean té 17 anys i és jugadora de futbol des que en tenia cinc anys. Actualment forma part del Son Sardina de categoria autonòmica. Entre les seves aficions, a més del futbol, li agrada tocar la guitarra, anar d’excursió i el contacte amb la natura. Al proper curs farà segon de Batxiller.

Sóller » Reportatges

Can Mametes compleix 300 anys d’història

|

Javier Forteza Mora (1960) és la novena generació que regenta l’emblemàtica tenda de Can Mametes (Colmado La Luna). Forteza assegura que enguany la botiga compleix 300 anys i ho demostra amb la primera escriptura de compra de l’immoble per confirmar que durant tres segles s’han dedicat a la venda de queviures.

Sóller » Local

«A Saber y Ganar he fet bones amistats»

|

Fina Olivé Bonet és sollerica d’adopció i l’any 1999 començà a concursar al programa de televisió Saber y Ganar. Actualment, està participant amb la modalitat d’equip i li queden dos programes per aconseguir arribar als 25, que és el màxim que es permet a les bases de l’històric concurs.