Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Isa Medina Actualitat_down

Sóller » Local

«A Saber y Ganar he fet bones amistats»

|

Fina Olivé Bonet és sollerica d’adopció i l’any 1999 començà a concursar al programa de televisió Saber y Ganar. Actualment, està participant amb la modalitat d’equip i li queden dos programes per aconseguir arribar als 25, que és el màxim que es permet a les bases de l’històric concurs.

Can Mora des Vi.
Sóller » Reportatges

El consum al detall torna a estar a l’alça

|

Can Mora des Vi és un dels establiments amb més història de Sóller i que mai ha canviat ni d’ubicació, ni tampoc de família al capdavant. Ara mateix està regentat per Florentina Mora Castanyer, cinquena generació al front del negoci

Fornalutx tanca restaurants i bars a les cinc per frenar contagis
Sóller » Local

Fornalutx tanca restaurants i bars a les cinc per frenar contagis

|

El batle, Xisco Marroig, juntament amb el seu tinent de batle, Felip Reynés, es reuniren dimecres amb els propietaris de bars i restaurants de Fornalutx per arribar a un acord i prendre algunes mesures encara més restrictives que les marcades pel Govern balear per intentar que la situació no empitjori.

Sóller » Esports

Bàsquet. Demà, a Inca, i dijous a Eivissa, el SJM es juga la seva presència a Europa front el PDV

|

Demà diumenge, a les 12’30 hores, el Sóller Joventut Mariana disputa el primer dels tres possibles partits que li podrien donar una plaça per disputar el Campionat d’Europa a la propera temporada. Una vegada més, l’equip de la Vall no pot disposar de pavelló propi, ja que el de Son Angelats sembla que va per llarg, i el Palma Arena, que pràcticament ja és el pavelló com a locals, tampoc no està disponible. Per això, l’equip de Jordi Méndez es veu obligat a tornar a pelegrinar, aquesta vegada fins a Inca.