Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Isa Medina Actualitat_down

Sóller » Reportatges

Can Mametes compleix 300 anys d’història

|

Javier Forteza Mora (1960) és la novena generació que regenta l’emblemàtica tenda de Can Mametes (Colmado La Luna). Forteza assegura que enguany la botiga compleix 300 anys i ho demostra amb la primera escriptura de compra de l’immoble per confirmar que durant tres segles s’han dedicat a la venda de queviures.

Sóller » Local

«A Saber y Ganar he fet bones amistats»

|

Fina Olivé Bonet és sollerica d’adopció i l’any 1999 començà a concursar al programa de televisió Saber y Ganar. Actualment, està participant amb la modalitat d’equip i li queden dos programes per aconseguir arribar als 25, que és el màxim que es permet a les bases de l’històric concurs.

Can Mora des Vi.
Sóller » Reportatges

El consum al detall torna a estar a l’alça

|

Can Mora des Vi és un dels establiments amb més història de Sóller i que mai ha canviat ni d’ubicació, ni tampoc de família al capdavant. Ara mateix està regentat per Florentina Mora Castanyer, cinquena generació al front del negoci

Fornalutx tanca restaurants i bars a les cinc per frenar contagis
Sóller » Local

Fornalutx tanca restaurants i bars a les cinc per frenar contagis

|

El batle, Xisco Marroig, juntament amb el seu tinent de batle, Felip Reynés, es reuniren dimecres amb els propietaris de bars i restaurants de Fornalutx per arribar a un acord i prendre algunes mesures encara més restrictives que les marcades pel Govern balear per intentar que la situació no empitjori.