Setmanari d'informació local - 138 anys

Aguiló i Bestard diuen ‘no’ a repartir el romanent

Rebutgen la proposta de Carlos Simarro de ‘donar’ 100.000 euros a cada regidor

Els 3,5 milions d’euros disponibles del superàvit de 2021 posen ‘damunt la taula’ les discrepàncies entre els tres partits del pacte. Tal com avançà aquest Setmanari la setmana passada, el batle, Carlos Simarro, ha proposat als seus socis repartir quasi un milió del romanent entre els 9 regidors per tal que finalitzassin projectes pendents. Segons han explicat fonts properes al pacte, el batle vol ‘donar’ 100.000 euros a cada edil i destinar la resta a finançar una part de la reforma de l’Infante Lois.

En aquest sentit, tant el regidor Sebastià Aguiló (no adscrit) com Jaume Bestard (PI), coincideixen en el fet que rebutgen la proposta rebuda, però difereixen en els motius. Aguiló ha estat contundent en les declaracions i ha advertit que «no em conformaré amb 100.000 euros, quan amb aquest repartiment, al PP n’hi toquen 700.000. Hem de recordar que governen gràcies a nosaltres». L’edil considera la proposta «justa, però no equitativa» i suggereix que el repartiment es faci per partits i no per regidors.

En aquesta mateixa línia ha parlat el regidor Jaume Bestard, qui també discrepa de la proposta del batle, i considera que «ens hauríem de posar d’acord en un, dos o tres projectes i anar tots junts en aquest sentit». Bestard considera que «hem de mirar pels interessos dels sollerics», pel que ha suggerit enllestir projectes comuns amb els quals «els tres socis hi estassem d’acord». També ha recordat que hi ha «pendent» el sanejament del clavegueram d’Horts i Tarongers i acabar l’obra del Defensora. El batle, per la seva banda, no ha volgut fer declaracions. Cal recordar que els projectes a finançar amb aquests 3,5 milions s’han d’adjudicar abans que acabi el 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.