Setmanari d'informació local - 138 anys

L’empresa sollerica Fet a Sóller rep el guardó a Pime de l’Any de les Balears

L’empresa sollerica Fet a Sóller rebé ahir el guardó que l’acredita com a Pime de l’Any 2022 de les Illes Balears. El jurat ha valorat, per a premiar a Fet a Sóller, el seu constant creixement i consolidació en el mercat local i europeu, apuntaren els organizadores. A més, de la seva aposta per la sostenibilitat, la innovació i la inclusió social també fou reconeguda. L’empresa va posar en marxa un pla de contractació de joves talents per a impulsar la digitalització i avui, 5 dels seus departaments estan liderats per treballadors amb una mitjana d’edat de 32 anys.

Les instal·lacions centrals de l’empresa, a Sóller, compten amb elevats nivells d’eficiència energètica, treballen per a eliminar els plàstics de tots els envasos i col·laboren amb productors locals amb l’objectiu de recuperar l’entorn natural. El premi, concedit pel Banc Santander i la Cambra de Comerç de Mallorca, compta amb la col·laboració de Cambra Espanya, el diari Última Hora i la Conselleria de Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern dels Illes Balears.

Franz Kraus, fundador i propietari de Fet a Sóller, i Martí Guardiola, responsable de Màrqueting i Comunicació, foren els encarregats de recollir ahir el premi, de mans de la directora territorial del Santander a Balears, Celia Torrebadella.Aquest premi està dirigit a empreses de menys de 250 empleats amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.