Setmanari d'informació local - 138 anys

Inaugurat el memorial Covid al cementiri de Son Sang

Salvador Martínez mostra la seva obra. | Irene Cabrer

El monument en record de les víctimes de la Covid-19 realitzat per l'artista solleric, Salvador Martínez s'ha inaugurat avui matí, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. L'espai elegit per ubicar el memorial ha estat l'antic cementiri protestant situat a la part alta de Son Sang, on s'ha netejat i reformat l'espai transformant-lo en un lloc "que no ha de ser de mort, sinó que s'ha fet precisament per ser un espai de vida per reviure", ha expressat Martínez.

A l'acte hi han assistit els membres de l'equip de govern acompanyats dels familiars de l'artista. El batle, Carlos Simarro, qui impulsà aquesta idea durant la pandèmia ha agraït el treball de l'artista i ha convidat als sollerics a visitar aquest espai que "convida la reflexió i a la meditació". Per contra, cap membre de l'oposició ha assisitit a l'acte d'inauguració al·legant que no han estat avisats.

El monument consta de dues parts. Per una banda, i al centre de l'espai hi ha un tòtem de ferro de dos metres d'alçada on es pot llegir el text «Amb fe o fer... hem deixat empremtes d'humanitat», acompanyat de les imatges d'un cor i d'unes mans enllaçades. Per altra, i situat a l'entrada, hi ha una altra peça quadrada que conté un codi QR que simbolitza un laberint. Aquest codi es pot llegir amb el mòbil i porta als visitants a un vídeo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.