Setmanari d'informació local - 138 anys

Una nova ordenança permetrà aparcar davant els guals

Els propietaris disposaran de tres targetes per família

La nova ordenança que prepara l’Ajuntament permetrà aparcar davant els guals permanents de manera gratuïta. Al plenari que se celebrarà dimarts que ve, l’equip de Govern durà a aprovació inicial una normativa que donarà llicència als propietaris que paguen per tenir un reservat d’estacionament, l’oportunitat d’aparcar els seus vehicles davant el garatge. Cada unitat familiar disposarà de tres targetes GARE (Gual de Regulació Especial) que els donarà accés a deixar el cotxe davant una placa sempre i quan hi hagi espai suficient i sigui viable, segons un informe previ de la Policia Local.
D’aquesta manera, segons es desprèn de l’informe policial, Sóller obtindria entre 400 i 500 places per estacionar vehicles, si es té en compte que el municipi disposa de 1.100 guals concedits.


La proposta per permetrà estacionar davant un lloc reservat es va consultar primer als sollerics mitjançant una enquesta. Els resultats d’aquesta demostraren que el 88,7% dels que contestaren estaven d’acord amb la proposta, sempre i quan no suposàs pagar cap cost addicional. Després de recollir aquesta informació i saber que cada família «té entre 2 i 3 cotxes amb una sola plaça de garatge, regularem aquest tipus d’estacionament i donarem sortida a més places de pàrquing», comentà el regidor de Governació, Carlos Darder.
El regidor apuntà que, ja que s’ha redactat la nova ordenança «afegirem de quina manera s’han d’instal·lar les plaques i la col·locació de pilons a la via pública».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa dervers d'un any
Me pareix perfecte. Ara només resta fer un nou aparcament a Cetre. A veure quan se ferà o haurem de aguantar un nou estiu insuportable per els treballadors/es que han d'emprar vehicle privat per anar a fer feina davant la manca de transport ferroviari a Soller, public es clar.
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente