Setmanari d'informació local - 138 anys

Tren de Sóller entra al grup El Gas amb la compra de 21.000 accions

La inversió es fa per donar suport a l'elèctrica en un moment delicat

48725

El Ferrocarril de Sóller, a través de la seva societat patrimonial Tren de Sóller Complements, ha adquirit un paquet de 21.000 accions de la societat sollerica El Gas, passant a formar part del capital d'aquesta també centenària empresa dedicada a la comercialització i distribució d'energia elèctrica i , més recentment, de telefonia i internet. L'operació s'ha tancat aquesta setmana, segons han informat fonts de les dues empreses. L'import de l'operació ha pujat poc més d'un milió d'euros.

L'adquisició d'aquestes accions del Gas per part del Ferrocarril de Sóller arriba en un moment delicat per a la companyia elèctrica, que durant l'escalada de preus de l'energia ha perdut un nombre considerable d'abonats en no poder competir en preus amb els gegants del sector. L'actual president del consell d'administració del Gas és Antoni Pons, també un dels principals accionistes del Tren de Sóller. Les accions han estat adquirides a un accionista del Gas que també va estar al seu moment vinculat al Tren.

Segons Oscar Mayol, president del Ferrocarril de Sóller, de moment el representant del Tren al consell d'administració del Gas serà el seu conseller delegat, Vicenç Sastre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.