Setmanari d'informació local - 138 anys

La Torre Picada ja és patrimoni públic

Avui al matí s'ha realitzat la signatura amb què el Consell de Mallorca fa efectiva la compra de la finca

Catalina Cladera, Pep Lluís Colom i els propietaris de la finca s'han reunit avui al matí al notari.

Des d'avui al matí, la Torre Picada del Port de Sóller passa a estar en mans del Consell de Mallorca i es converteix així en una finca totalment pública.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, juntament amb el conseller d'Hisenda, Pep Lluís Colom, i els propietaris de la finca s'han reunit avui al notari per dur a terme la signatura amb què la Torre Picada passa a ser patrimoni públic.

Fa poc més d'un mes el ple de la institució insular aprovà la seva adquisició. La xifra de la compra ha ascendit fins als 1,3 milions d'euros. La propietat inclou la històrica fortificació de defensa declarada Bé d'Interès Cultural.

Avui al matí s'ha fet efectiva la compra total de la parcel·la que consta d'un terreny de 7.123 metres quadrats, passant així a ser de domini públic, tal com havia demanat en diverses ocasions l'Ajuntament de Sóller.

Des d'aquest moment, els sollerics, les solleriques i tota la gent de fora Sóller que ho desitgi podran accedir a la Torre Picada per, per exemple, fer excursions per la finca o visitar l'emblemàtica torre, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.