Setmanari d'informació local - 138 anys

Agricultura estudia de nou instal·lar els sensors per la salinitat de l’aigua

Es farà una anàlisi amb les dades de la temporada baixa

Agricultura instal·là per primera vegada els sensors de salinitat al mes d’agost. | I.C.

La salinitat de l’aigua al municipi continua sent un problema. Tot i que ja s’han fet diverses anàlisis durant els darrers mesos del nivell de sal que conté l’aigua que es dirigeix del clavegueram cap a la depuradora, es volen continuar analitzant les dades per poder trobar d’on prové la qüestió de la salinitat.
Per aquest motiu, durant les pròximes setmanes la regidoria d’Agricultura instal·larà els sensors amb què es farà una analítica.


Els sensors s’instal·len en aquesta època de l’any per així obtenir dades de la temporada baixa, aprofitant que gran part de l’hoteleria i la restauració estan inactius. Amb aquestes dades assolides es podrà fer una comparativa amb les dades de la temporada alta, amb l’objectiu de trobar d’on prové la sal.


Després de les queixes duites a terme per part dels agricultors fa uns mesos, es vol fer front amb urgència a l’inconvenient. Els motius pels quals els agricultors manifestaren el seu malestar fou perquè descobriren que l’aigua emprada per als seus regs estava contaminada. A continuació, fent una analítica dels nivells de contaminació de l’aigua, es va descobrir que l’aigua contenia sal.
Per això, es volen aconseguir dades de la salinitat en diferents èpoques de l’any per arribar a resoldre l’important problema patit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.