Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La prova ciclista Challenge Mallorca passarà aquests dies per Sóller

Algunes carreteres romandran tancades durant diverses franges horàries dels dimecres, divendres i dissabte

Una multitud de ciclistes passaran durant aquests dies per la Vall.

Aquesta setmana se celebra la coneguda prova ciclista Challenge Mallorca 2023. Com és habitual, el recorregut de la prova esportiva passarà durant diversos dies per carreteres del municipi solleric. Aquest pas de la Challenge Mallorca per la Vall ocasionarà que, durant diverses franges horàries, algunes carreteres del municipi estiguin tancades.

La Policia Local de Sóller ha informat avui al matí dels horaris prevists en què la citada prova creuarà el municipi. La Challenge Mallorca 2023 passarà per Sóller els dimecres, divendres i dissabte d'aquesta setmana.

El dimecres, fent el recorregut Coll de Sóller-Sóller-Deià, es preveu que els ciclistes passin per la Vall entre les 13:58 hores i les 14:10 hores. S'han de calcular uns 30 minuts abans i després del pas de la prova pel tancament de la carretera. Per tant, la carretera romandrà tallada de les 13:30 hores a les 14:40 hores aproximadament.

El divendres, fent el recorregut Deià-Sóller-Puig Major, es preveu que la prova creui el municipi entre les 14:25 hores i les 14:33 hores. En conseqüència, la carretera es tancarà entre les 13:55 hores i les 15 hores aproximadament.

Finalment, el dissabte, fent el recorregut Coll de Sóller-Sóller-Puig Major, es preveu que la multitud de ciclistes passin pel poble entre les 14:53 hores i les 15:01 hores. Per tant, la carretera estirà tallada entre les 14:25 hores i les 15:30 hores aproximadament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.