Setmanari d'informació local - 138 anys

Joana Marcús comença la gira de 'Tres meses', nova entrega de la seva reeixida saga

La mallorquina, protagonista d'un autèntic fenomen a Wattpad, signarà exemplars a Palma l'1 d'abril

Joana Marcús.

Joana Marcús, l'escriptora fornalutxenca que triomfa a Wattpad –conegut com l'Spotify literari– i entre el públic juvenil, acaba de publicar l'esperadíssima tercera part de la saga que ha conquerit més de 200.000 lectors des que sorgís a l'esmentada plataforma el 2019. Així, després de l'èxit aconseguit amb Antes de diciembre i Después de deciembre, dijous dia 9 arribarà a les llibreries Tres meses, que, segons apunten des de Montena, segell editorial que pertany a Penguin Random House i que s'encarrega d'editar els títols de Marcús, «explica tota la història, però des del punt de vista de Jack Ross», oferint al lector un altre punt de vista i mostrant detalls fins ara desconeguts. «Una història d'amor i passió amb un compte enrere.Conéixer una persona et pot canviar la vida», assenyalen.

Com és costum, Marcús iniciarà a Madrid una ambiciosa gira que la portarà per les principals ciutats espanyoles i fins i tot per Llatinoamèrica, visitant al maig Argentina, Xile i Uruguai i, al juliol, Perú, Colòmbia i Equador. El recorregut començarà aquest dissabte a la capital i seguirà per Santiago de Compostel·la, Ourense, Màlaga, Sevilla i, per fi, l'1 d'abril, a Palma, a la llibreria Agapea. A Sant Jordi serà a Barcelona i, el 16 de juny, a Bilbao.

Des que el 2019 començàs a Wattpad la saga Meses a tu lado, la història ja compta amb més de 150 milions de lectures a la plataforma, la qual cosa l'arriba a posicionar, segons assenyalen des de Penguin, a «l'autora més venuda a l'àmbit juvenil el 2022 després dels llibres de Harry Potter». Una fita que ha aconseguit en només dos anys, des de la seva publicació Antes de diciembre al novembre de 2021. A més de collir un gran èxit al nostre país, on va arribar a col·lapsar la Gran Via de Madrid o generar llargues cues a la Plaça Espanya de Palma, l'autora també compta amb molts seguidors a Mèxic. L'any passat, amb motiu de la publicació de Después de diciembre, va reunir centenars de lectors a les seves firmes. A més d'escriure històries que semblen addictives per als joves, l'autora és molt activa a les xarxes socials, on aglutina més de 740.000 seguidors a Instagram, a banda d'estar molt present a Twitter, TikTok i Youtube.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.