Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament munta una paradeta amb la pancarta del Dia de la Dona del Consell

Així, a la Vila hi ha penjades ara la pancarta del Consell i la pròpia de l'Ajuntament

Imatge de la paradeta amb la pancarta del Consell al fons.

Avui, 8 de març, és el Dia de la Dona. Amb motiu d'aquest dia l'Ajuntament ha programat diversos actes durant aquesta setmana. Per començar amb l'activitat, avui al matí la Vila ha muntat una paradeta al costat de la seva entrada amb la pancarta del Dia de la Dona proporcionada pel Consell al seu fons.

D'aquesta manera, ara mateix a la façana de l'Ajuntament hi ha penjades dues pancartes. En primer lloc, darrere la paradeta, hi ha la pancarta proporcionada pel Consell; i, per altra banda, al balcó, es troba la pancarta pròpia de la Vila.

A la paradeta muntada avui al matí, la regidora Mar Castañer i altres membres de l'Ajuntament reparteixen bosses, bolígrafs i altres productes de 'merchandising' referents al Dia de la Dona. Mar Castañer ha explicat sobre les dues pancartes penjades a la façana que «hem penjat la pancarta del Dia de la Dona del Consell aquí a l'entrada perquè es veu més que si la penjam al balcó. A més, també volíem penjar la pancarta pròpia de l'Ajuntament perquè ens representa i també li volem donar visibilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.